Comunicat de presă

 

 

A.J.O.F.M. Harghita , împreună cu partenerii săi implementează proiectul „Noi oportunităţi de ocupare în mediul rural prin Telework”.

În cadrul proiectului se desfăşoară activitatea de selecţie a participanţilor din judeţul Harghita din rândul persoanelor chestionaţi din grupul ţintă îndeplinind următoarele condiţii de participare: să fie tineri sub 35 de ani fără loc de muncă, cu domiciliul în mediul rural din comunele Gălăuţaş, Sînmartin, Sîndominic şi Şimoneşti sau în comunele apropriate, cu studii minime de şcoală profesională sau 10 clase terminate. Aceste persoane vor participa la cursuri de formare profesională gratuite, având 1080 de ore prin care se conferă competenţe în următoarele specializări: operator calculator, comunicare, contabilitate primară, web design şi telemarketing.

Cei interesaţi se pot adresa la sediile locale ale A.J.O.F.M. Harghita din localităţile Miercurea Ciuc, Topliţa, Bălan şi Cristuru Secuiesc sau la tel: 0266312885, e-mail: sillo_laszlo@yahoo.com sau szabokazmer@yahoo.com.

Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României, prin Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

 

 

DIRECTOR COORDONATOR

Tiberiu PĂNESCU