Descriere: C:\Documents and Settings\ibolya.nagy\Desktop\HEIDI\Antet AJOFM.jpg                                                                                                                   

 

 

 

Nr. 7378/08.05.2013

 

 

 

 

Rezultate  Bursa locurilor de muncă pentru tineret

 

 

 

         Azi, 8 mai 2013 ,cu începere de la ora 9 00 , la sediul Casei de cultură din  Miercurea-Ciuc, s-a desfăşurat Bursa locurilor de muncă pentru tineri  organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Harghita, cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita.

         Au fost prezenţi, 7 angajatori, care au oferit, 49 de locuri de muncă pentru cei aproximativ o suta de tineri participanţi.

Meseriile pentru care au putut opta tinerii în căutarea unui loc de muncă au fost diverse : contabil, consultant finaciar, lucrător comercial, agent comercial, croitor ştanţator, cusător piese, casier, şofer autoturisme, stivuitorist, consultant vânzări, muncitor pentru tinerii care nu au absolvit studii superioare. Tinerii absolvenţi de studii superioare au putut candida pe două posturi de inginer electrician, două posturi de informatician şi 3 posturi de agent de asigurări.

Nu s-au făcut angajări pe loc, persoanele care au depus CV-uri urmând să fie solicitate pentru participare la un interviu suplimentar.

 

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

TIBERIU PĂNESCU