Descriere: Descriere: Antet AJOFM

 

Nr.1769/29.01.2013

Comunicat de presă

Locuri de muncă īn Germania

 

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti va organiza īn  martie 2013 selecţia pentru lucrătorii calificaţi īn domeniul hotelier - gastronomic, care doresc desfăşoare o activitate sezonieră īn Germania. Compania germana EuroPark Rust oferă, prin intermediul Retelei EURES, un număr de 80 de posturi pentru urmatoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (30 de posturi) si bucătar (20 de posturi).

Sunt solicitate persoane care au calificare profesională īncheiată, experienţă īn domeniu si cunoştinte bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2).

Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, īncepānd cu luna aprilie 2013.

Salariul oferit este de 1720 euro brut/luna pentru ospătar, 1750 euro brut/luna pentru barman si 1720 - 2100 euro brut/luna (īn funcţie de caiificare şi experienţa profesională) pentru bucătar.

Timpul de lucru este de 40 ore/saptamana, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare. Cazarea este asigurată de angajator contracost, iar intreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele interesate, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita (Doamna Viragh Zsuzsanna, tel 0266313423) pentru a fi īnregistrate īn baza de date pentru munca īn străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Persoanele care in anii anteriori au avut cerere depusă pentru a lucra īn străinătate prin reţeau Eures, nu mai trebuie sa depună cerere, doar anunţe intenţia de participare  la selectie. 

Data de ultimei zi de aplicare este 27.02.2012

 

DIRECTOR EXECUTIV

PĂNESCU TIBERIU