Antet AJOFM

 

 

 

 

           

Comunicat de presa

Locuri de muncă în Germania

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă o selectie pentru  oferta de locuri de munca in domeniul hotel – gastronomie în  Germania  în urmatoarele  meserii: bucătar,/bucătărese, cameriste,ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv (mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc. ). Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunostinte de limba germana de baza, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunostinte extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate.

Experienta profesionala constituie un avantaj.

Angajarea se face  pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1500-2000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator (gratuit sau negociabilă).

Persoanele care îndeplinesc condiţiile şi  doresc să se înscrie în baza de date sunt rugate să se prezinte la sediul AJOFM Harghita din Miercurea Ciuc, str. Fratiei nr. 2 cu urmatoarele documente: copie dupa buletin si diploma, adeverinta medicala că sunt apte de muncă, si un CV Europass in limba germana.

Termenul limită de depunere a documentelor este 24 aprilie 2012.

Persoană de contact: Viragh Zsuzsanna, inspector principal, tel. 0266 313423.

Miercurea-Ciuc

  11.04.2012

DIRECTOR EXECUTIV

TIBERIU PĂNESCU