Antet AJOFM

 

 

 

Nr. 3779/07.03.2012

 

           

Comunicat de presa

 

Agentia Natioanla pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta  o selectie pentru  oferta de locuri de munca in domeniul agricol in Germania . Sunt oferite 70 de locuri la culesul produselor agricole (sparanghel, capsune) şi 150 de locuri pentru vanzarea produselor agriocole.

        Sunt solicitate femei si barbati care poseda experientă în agricultura, condiţie fizică bună şi  cunostinte de limba germana. Solicitantii care vor desfasura activitatea de cules  este  necesar sa detina cel putin cunostinte de baza de limba germana. Cei care vor lucra la vanzare trebuie sa detina cunostinte extinse deoarece vor intra in contact cu clientii.

        Salariul oferit este de 800 euro net pe luna, dupa retinerea asigurarilor sociale,impozit, cazare si masa. Timpul de lucru este de 40-50 de ore pe saptamana  Angajarea se face pentru perioada aprilie - iunie.

 De asemenea se va organiza o selectie pentru oferta in domeniul hotel-gastronomie in urmatoarele  meserii: bucătar,/bucătărese, cameriste,ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem respectiv (Mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria, etc. ). Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Solicitanţii trebuie să deţină cunostinte de limba germana de baza, nivel B1/B2, pentru personalul auxiliar şi cunostinte extinse nivel C1/C2 pentru personalul de specialitate.

Experienta profesionala constituie un avantaj. Angajarea se face  pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe saptamana cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1200-1500 euro brut pe luna pentru personalul auxiliar si 1500-2000 de euro brut pe luna pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurata de catre angajator (gratuit sau negociabilă). Intreţinerea pe cont propriu sa negociabil întreţinerea este pusa la dispoziţie de angajator.

Persoanele care indeplinesc conditiile si  doresc sa se inscrie in baza de date sunt rugate sa se prezinte la sediul AJOFM Harghita din Miercurea Ciuc, str. Fratiei nr. 2 cu urmatoarele documente: copie dupa buletin si diploma, adeverinta medicala ca sunt apte de munca, si un CV Europass in limba germana.

Persoana de contact Viragh Zsuzsanna, tel. 0735 539741.




 

DIRECTOR EXECUTIV

TIBERIU PĂNESCU