Antet AJOFM

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Oferte de locuri de muncă pentru tineri în Franţa şi Germania 

 

 

 

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţie pentru 20 de locuri de muncă în domeniul IT Franţa. Sunt oferite 10 posturi pentru dezvoltator WEB PHP şi 10 posturi dezvoltatori Java. Selecţia se va desfăşura în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de România cu Franţa privind schimbul de stagiari.

Oferta se adresează solicitanţilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani. Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de 2 luni care poate fi prelungită cu încă 2 luni. Salariul oferit este de 25000-35000 de euro brut pe an. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână. Solicitanţii interesaţi vor trimite CV-urile la adresa de e-mail dmm@anofm.ro până la date de 15 februarie 2012. Selecţia se va desfăşura în două etape. Solicitanţii declaraţi admişi după etapa de selecţie a CV-urilor efectuată de ANOFM împreună cu Oficiul Francez pentru Imigrare şi  Integrare, vor participa la un interviu cu angajatorul.

Anunţul este postat pe site-ul ANOFM  la link-ul

 http://www.anofm.ro/a-n-o-f-m-organizeaz%C4%83-selec%C5%A3ie-pentru-domeniul-it-fran%C5%A3a

De asemenea Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă prelungirea perioadei de selecţie pentru studenţii şi masteranzii care doresc să desfăşoare  o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei.  Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană se desfăşoară în perioada 6-22 februarie 2012, între orele 9,00-15,00 la sediul ANOFM din Bucureşti strada Avalanşei nr.22-24, sector 4, în cadrul Direcţiei Relaţii Internaţionale EURES şi mediere. Informaţii referitoare la documentele necesare depunerii dosarelor şi instrucţiunile de completare se regăsesc pe pagina de internet a Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti: www.bucuresti.anofm.ro.

 

 

Miercurea-Ciuc

 08.02.2012

 

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

PĂNESCU TIBERIU