COMUNICAT

CURSURI DE CALIFICARE

 

 

În luna februarie a acestui an Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă a demarat cursuri de calificare pentru şomeri, în domeniul construcţiilor, prin intermediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor Braşov.

Cursurile cuprind în total 206 şomeri aflaţi în evidenţa agenţiei şi se desfăşoară în mai multe localităţi din judeţ, după cum urmează: cursul de  montator ghips-carton la M-Ciuc (18 şomeri) şi la Od. Secuiesc (28 şomeri), cursul de dulgher la Gheorgheni (28 şomeri), Od. Secuiesc (28 şomeri), Topliţa (26 şomeri) şi M-Ciuc (25 şomeri), cursul de zidar la Od. Secuiesc (27 şomeri) şi la Topliţa (26 şomeri).

           AJOFM Harghita informează persoanele aflate în evidenţă  că în luna martie se fac înscrieri la cursul de manichiurist-pedichiurist  la Miercurea-Ciuc şi lucrător comercial la Gheorgheni.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă:

1.     certificat de naştere , copie şi original

2.     certificat de căsătorie, dacă este cazul, copie şi original

3.     buletin/carte de identitate, copie şi original

 

Informaţii suplimentare se pot obţine la Agenţia locală M-Ciuc, cu sediul în b-dul Frăţiei  nr.2, tel.0266/313423 şi la Punctul de lucru Gheorgheni din cartierul Florilor nr.35/A, tel. 0266/363727

 

 

DIRECTOR COORDONATOR

 

TIBERIU PĂNESCU