Nr. 6421/11.04.2011

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

            Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă īn data de 15 aprilie 2011 īncepānd cu ora 9,00 īn localităţile Miercurea Ciuc , Odorheiu-Secuiesc şi Gheorgheni.

Locaţiile de desfăşurare ale Bursei Generale a Locurilor de Muncă vor fi :

-         Miercurea Ciuc , Casa de Cultură a Sindicatelor , P-ţa Libertăţii , nr. 16

-         Odorheiu Secuiesc , Casa Tineretului Marton , Str. Şcolii nr. 2

-         Gheorgheni , Casa de Cultură Gheorgheni , B-dul Frăţiei , nr. 9

 

Vă invităm, să profitaţi de posibilitatea oferită de a vă forma o imagine reală asupra pieţei forţei de muncă, caracteristică judeţului Harghita, īn acest moment, prin contactarea directă a solicitanţilor de locuri de muncă care prezintă interes īn satisfacerea necesarului de forţă de muncă.

            Rugăm agenţii economici să contribuie la buna desfăşurare a acestei acţiuni prin anunţarea intenţiei de participare la sediile Agenţiilor Locale : Miercurea Ciuc (B-dul Frăţiei  nr.2) , Odorheiu Secuiesc (Str. Bethlem Gabor nr.2) şi Gheorgheni ( Str. Florilor , 35 A).

Pānă la această dată au fost contactaţi īn total 146 de angajatori, din care 26 şi-au exprimat intenţia de participare la bursă oferind un numărul total de 248 de locurilor de muncă.

Dorim să aducem īn atenţia angajatorilor şi a persoanelor īn căutarea unui loc de muncă faptul că īncepānd cu luna mai a.c., agenţia va organiza, lunar, bursa locurilor de muncă, facilitānd astfel relaţia directă dintre angajatori şi forţa de muncă existentă.

Deasemenea le reamintim persoanelor īn căutarea unui loc de muncă că pot beneficia, gratuit, de servicii de informare şi consiliere profesională, dacă sunt īnregistrate la oricare dintre agenţiile locale sau punctele de lucru ale AJOFM Harghita, servicii īn cadrul cărora vor fi instruite īn metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă, īntocmirea CV-ului, a cererii de angajare, a scrisorii de intenţie şi pregătirea pentru interviu.

 

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

TIBERIU PĂNESCU