Nr. 8627/09.05.2011

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

 

 

            Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă īn data de 27 mai 2011 īncepānd cu ora 9,00 īn localitatea Miercurea Ciuc , la sediul agenţiei din B-dul Frăţiei nr.2.

         Agenţii economici care doresc să ofere locuri de muncă vacante sunt rugaţi să-şi anunţe  intenţia de participare,  īn perioada ce urmează,  la sediul AJOFM Harghita.

Pentru buna desfăşurare a īntālnirii dintre reprezentanţii angajatorilor şi candidaţii pentru locurile de muncă vacante, aceştia din urmă sunt rugaţi să fie pregătiţi cu cv-uri, copii după diplomele menţionate īn cv-uri şi copii după carnetul de muncă, după caz.

Persoanele īn căutarea unui loc de muncă pot beneficia, gratuit, de servicii de informare şi consiliere profesională, dacă sunt īnregistrate la oricare dintre agenţiile locale sau punctele de lucru ale AJOFM Harghita, servicii īn cadrul cărora vor fi instruite īn metode şi tehnici de căutare a unui loc de muncă, īntocmirea CV-ului, a cererii de angajare, a scrisorii de intenţie şi pregătirea pentru interviu.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la sediul agenţiei sau la numărul de telefon 0266-313423; persoană de contact d-na Viragh Zsuzsanna.

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

TIBERIU PĂNESCU