COMUNICAT

Bursa locurilor de munca pentru Danemarca

 

           Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2010 în localitatea PLOIESTI, judeţul PRAHOVA, o bursă a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca.

           Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor. Vor exista şi câteva posturi pentru şoferi de tractor/camion/autobuz şi de motostivuitori care să lucreze la fermele respective pe timpul sezonului de vară 2010.  

Un grup de angajatori şi consilieri  EURES vor veni în localitatea sus menţionată pentru a intervieva candidaţii care au aplicat on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk.

 

PERIOADELE DE LUCRU PENTRU:  

 

            Este OBLIGATORIU ca fiecare candidat să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul oficial danez pentru munca sezoniera, www.seasonalwork.dk.

DATA ULTIMEI APLICAŢII PE ACEST SITE ESTE  1 martie 2010 !

      Selecţia persoanelor care vor fi invitate să participe la interviu, în data de 1o martie 2010, localitatea PLOIEŞTI aparţine în totalitate angajatorilor/consilierilor EURES danezi !!!Persoanele care nu se înregistrează pe acest site sau care nu completează corect CV-ul nu vor fi invitate să participe la selecţie.

           

           

Pentru detalii persoanele interesate sunt rugate să se prezinte la sediul AJOFM Harghita, str. Frăţei nr. 2

 

DIRECTOR COORDONATOR

 

PĂNESCU TIBERIU