ROMĀNIA

MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITĂŢII SOCIALE ŞI FAMILIEI

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ

HARGHITA

Bulevardul Frăţiei nr. 2 , Miercurea Ciuc

 Tel/Fax :(+40266) 313423 E-mail: harghita@ajofm.anofm.ro

Operator de date cu caracter personal nr 10397

 

 
 


                                                                                                                        

 

 

Nr. 14334 /24.08.2010

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

         Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Harghita organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi īn data de 24 septembrie 2010 īncepānd cu ora 9,00 īn localităţile Miercurea Ciuc , Odorheiu-Secuiesc , Gheorgheni.

Vă invităm, să profitaţi de posibilitatea oferită de a vă forma o imagine reală asupra pieţei forţei de muncă, caracteristică judeţului Harghita,īn acest moment, prin contactarea directă a solicitanţilor de locuri de muncă care prezintă interes īn satisfacerea necesarului de forţă de muncă.

         Rugăm agenţii economici să contribuie la buna desfăşurare a acestei acţiuni prin anunţarea intenţiei de participare la sediile Agenţiilor Locale : Miercurea Ciuc (B-dul Frăţiei  nr.2) , Odorheiu Secuiesc (Str. Bethlem Gabor nr.2), Gheorgheni ( Str. Florilor , 35 A), Topliţa (Str.Cerbului  nr.31).

Īn anul 2009 s-au oferit un număr de 223 locuri de muncă la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi , dintre care 48 la Miercurea Ciuc , 43 la Odorheiu Secuiesc , 115 la Gheorgheni si 17 la Topliţa .

 

 

 

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

TIBERIU PĂNESCU