Nr.   11655/07.08.2012

 

 

ANUNŢ

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ HARGHITA oferă spre ocupare prin transfer la cerere, în condiţiile art. 90 alin (5), începând cu data de 06.09.2012, un post vacant pentru funcţia publică de execuţie inspector grad profesional principal la Compartimentul Formare profesională.

Condiţii pentru ocuparea postului : - la momentul transferului candidaţii trebuie să ocupe o funcţie publică de aceeaşi categorie, clasă şi grad profesional.

Condiţi specifice pentru ocuparea postului:

 - studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă    durată   absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,

- abilităţi de comunicare, abilităţi pentru modul de lucru în echipă, manifestarea unui spirit innovator, capacitate de adaptare la un volum mare de lucru şi diversificat

-  cunoştinţe de operare PC – Microsoft Office, navigare internet, nivel mediu

- inexistenţa unor impedimente în participarea la perfecţionări, specializări sau schimburi de experienţă specifice domeniului de activitate, disponibilitate pentru lucru în program prelungit.

Candidaţii vor depune, la secretariatul AJOFM Harghita, următoarele documente:

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, pentru certificare.

      Data limită de depunere a documentelor este 27.08.2012, ora 1630.

Informatii suplimentare, pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane la sediul  instituţiei din Miercurea-Ciuc, B-dul Fratiei nr. 2, tel 0266 313423.

DIRECTOR  EXECUTIV

 

TIBERIU PANESCU